Thursday 19 June 2008

Όλοι σήμερα στο Σύνταγμα στις 19.30

Για όσους επισκέπτονται συχνά αυτή τη σελίδα, θα έχουν παρατηρήσει ότι έχω περιορίσει δραματικά τα όποια σχόλια έκανα σχετικά με την περιρρέουσα ελληνική (και όχι μόνο) πραγματικότητα. Αν και αρχικά τα θεωρούσα ως αναπόσπαστο μέρος αυτού του blog, αποφάσισα τελικά κάτι τέτοιο λόγω πολύ χαμηλής ανταπόκρισης (βλ. σχολίων) αλλά και λόγω έλλειψης χρόνου.
Παρ' όλα αυτά, δεν μπορώ να αγνοήσω το σημερινό κάλεσμα σε συγκέντρωση ενάντια στην ακρίβεια. Αν επιθυμούμε να ακουστεί η φωνή μας, να μας υπολογίζουν και να μην θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με παθητικούς καταναλωτές, ως πρώτο βήμα θα πρέπει σήμερα να βρεθούμε εκεί.
Όσο για τη συνέχεια... γιατί όχι να μην προχωρήσουμε (παρά τις όποιες δυσκολίες) σε αυτό που πρότεινε ο πιτσιρίκος;

2 comments:

  1. Να μαζευτουμε να πατε...Αναλυτικοτερη τοποθετηση στο blog μου....

    ReplyDelete
  2. Εντάξει... ας κάτσουμε λοιπόν σπίτι μας, και μετά ας γκρινιάζουμε για το ότι όλα έχουν ακριβύνει, ότι δεν βγαίνουμε και άλλα χαριτωμένα. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ποιος το διοργανώνει και ποιον εκπροσωπεί. Εγώ θα πάω εκεί εκπροσωπώντας τον εαυτό μου. Αυτά θα μας φάνε. Άλλη διοργάνωση ο ένας, άλλη ο άλλος, σε άλλο μέρος. ΑΥΤΗ είναι η λογική που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους και όχι το να μην πάμε. Έτσι το σύνολο αυτών που διαφωνούν (και που είναι πλειοψηφία), λόγω της πολυδιάσπασής τους και λόγω ανόητων μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων περνάει απαρατήρητο και εντέλει τους αφήνει ανενόχλητους.

    ReplyDelete