Sunday 2 March 2008

Μπλογκοκυνήγι

Τι γίνεται ρε παιδιά; Εκεί που είχαμε ελέγξει όλες τις διόδους ενημέρωσης, εκεί που η πλειοψηφία των δημοσιογράφων υπάκουαν τους εκδοτοκαναλάρχες-εργοδότες τους-συνδαιτυμόνες της εκάστοτε κυβέρνησης και 'φίλτραραν' πληροφορίες και κριτική, ήρθαν τώρα κάτι τύποι στο 'ιdερνέτ' να μας κάνουν μπάχαλο; Τράβα καμιά μηνυσούλα σε καμπόσους απ' αυτούς μπας και το βουλώσουν λίγο. Και ξεκίνα επιτέλους το φακέλωμα όλων αυτών των ενοχλητικών.

Μπράβο στον Ελεύθερο Τύπο που με τη διατύπωση του ερωτηματολογίου του αποκαλύπτει το σκοπό όλης της φασαρίας. Διαβάστε και βγάλτε συμπεράσματα:
"Συμφωνείτε με τον διά νόμου έλεγχο των blogs ή πρέπει να συνεχίσει η ανεξέλεγκτη λειτουργία τους με τις όποιες συνέπειες;" Το κολπάκι όμως δεν έπιασε. Την ώρα που μπήκα και ψήφισα αυτοί που υποστηρίζουν ότι 'πρέπει να συνεχίσει η ανεξέλεγκτη λειτουργία τους με τις όποιες συνέπειες' ήταν 1290, και οι άλλοι 601.
Αντίστοιχα διατυπώνω και εγώ το ερωτηματολόγιο, για να μην νομίζουν ότι έχουν μόνο αυτοί τη δυνατότητα διατύπωσης 'καθοδηγητικών' ερωτηματολογίων:
"Συμφωνείτε με την συνέχιση της ελεύθερης λειτουργίας των blogs, ή πρέπει να φιμωθούν με τις όποιες συνέπειες στην ελευθερία του λόγου και στη δημοκρατία";

No comments:

Post a Comment